luni, 8 aprilie 2013

Toxic...sau nu?


A trecut ceva timp de cand asteptam sa pot posta acest documentar...de ce ? Pentru ca ceea ce acesti oameni spun intra insfarsit in categoria bunului simt constient, iar faptul ca au ajuns sa iasa inspre oameni cu astfel de informatii dovedeste ca pasii atat de accelerati facuti in consumism, mai ales dupa apusul Raposatului si lipsa de constienta in felul in care aceasta societate a preluat cu o extrem de puternica fidelitate acest capitalism bolnav, nu mai pot continua.

Este nevoie sa ne indopam mereu si mereu cu prostiile vandute bine prin variatele si atat de atragatoarele forme de promovare?

Avem oare nevoie de tot ceea ce ne este vandut?

Ne cunoastem noi nevoia proprie si mai ales felul individual de a fi pentu a ne putea hrani in mod corect?

Ce presupune un mod de hrana potrivit?

Este oare hrana doar o amestecatura de ingrediente fara sens?

Aceasta lista de intrebari poate merge mult in jos si sunt multe intrebari reale care merita sa ni le punem fiecare...pana si faptul de a alege sa gatesti intr-un anume fel este tot o dovada a nivelului de constienta si intelegere pe care l-ai castigat...

A reusi sa intreprinzi ceva care sa aiba cu adevarat sens inseamna sa ii dedici timp, timp dedicam in fiecare zi hranirii noastre dar ....dar facem noi din HRANA NOASTRA UN DAR! pentru noi insine?

Ma bucur de acest prilej sa reiau o serie de activitati atat pe valurile netului cat si in practic, fiind finalizate examene acum se pot dedica momente acestei parti din viata mea care are o insemnatate imensa!....BUCATARIA si HRANA!

vizionati cu ochii cascati cat cepele....dar nu cei fizici dragilor.

http://vimeo.com/63077959
sau
http://fymaaa.blogspot.ro/2013/04/toxic-primul-documentar-romanesc-despre.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu