luni, 27 august 2012

Guacamoleeeeee


Nu-i un fruct romanesc si nici nu e chiar fruct dar avocado are o gramada de utilizari , cea mai frecvent intalnita e pentru a face acesta pasta minunata care mancata cu niste painici cude este absolut fabuloasa, este usor de pregatit gustoasa si gata in efectiv 10 minute.

Ce va trebuie pai luati asa :

2 buc avocado
2 rosii
1 lamaie
1 ceapa mica ( optional )
1 catel de usturoi ( optional)
1 legatura coriandru( proaspat daca nu merge si uscat)
3 linguri ulei masline
1ardei iute( obtional si nu-l folositi tot frige!!!!!!)
sare
piper

Curatati avocado de coaja si il stropiti cu zeama de la lamaie si il lasati sa stea o vreme( pret de macar 5 minute sa se patrunda de gust).Trebuie stiut ca avocado nu are un gust pregnant e destul de fad si chiar poate deveni usor gretos daca e consumat prea mult. Scoateti miezul rosiilor si taiati cubulete , tocati putin ardei si adaugati coriandru , sarea si uleiul de masline. Piper doar daca nu-i destul foc de la ardei.:)









Am uitat inainte sa adaugati toate cele tocate zdrobiti avocado imbracat in lamaie cu furculita astfel incat sa obtineti o pasta dar lasati si bucatele ne zdrobite sunt foarte faine prin pasta in sine sa mai dai si de ceva mai consistent ca textura.

Luati crackersi cruzi sau painici deshidratate si dupa ce va lingeti degetele, caci zau nu merita sa  mancati cu altceva decat cu toate manuteleeeeeeeeee!

Pofta sa va fie sclavul nevoii!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu