miercuri, 29 august 2012

Cand e rost si sens ...


Se spune ca inimile care bat impreuna pentru aceleasi idealuri se aud departe si se cheama unele pe altele pentru ca le anima acelasi spirit.




Cum nimic nu este intamplator, iata ca o astfel de chemare s-a infaptui si incepand de saptamana viitoare respectiv de miercuri 5.09.2012 Bucatarul Vegetarian si-a gasit o casa mai speciala in care visele si magia ingredientelor pot sa faca si alte inimi sa auda mai mult decat doar hrana.

Casa care m-a primit este OMRA - ELIAS unde impreuna cu Mihaela si cu toti cei care stau alaturi de ea in acest loc traznit si altfel din inima Bucurestiului plin de o gramada de contraste.






Ne-am asezat la un ceai si-am hotarat sa ne unim drumurile cat or vrea mocasinii fieacaruia sa tina ca si asa pasim pe aceeasi carare si cum calatoria e mereu presarata de felurite intamplari si intalniri, iata ca ne-am dat mana si am pornit impreuna mai departe.


Acest loc o invitatie spre a construi impreuna cu cei care se alatura o lume unde acasa e printre cei care stiu sa-ti ofere pasiunea lor viziunea lor in asa mod incat a ta sa se potriveasca perfect fara a se stirbi in vre-un fel. Il gasesti usor pe Occidentului 11, intre Calea Victorie si Str.Buzesti. si tot usor o sa ma gasiti si pe mine in fiecare miercuri si sambata altauri de ei. Ce vom face impreuna va invit cu drag sa descoperiti ;) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu